12 Ocak 2011 Çarşamba

The Big Bang Theory - Dudak Uçuklatan Sezon Onayı


Evet arkadaşlar haftanın en güzel haberini almış bulunuyorum. En sevdiğim dizilerden The Big Bang Theory, kanalıyla 3 senelik sözleşme imzalayarak combo çekti. Şöyle bir düşününce oynadığı sezonun ertesi yılı için bile sözleşme imzalayan dizi pek aklıma gelmiyorken, adamlar 260 milyon dolar+ değerinde 3 senelik sözleşme kaptılar. Nasıl bir başarıdır tahayyülü zor geliyor bana :)

İzlemeyen varsa kesinlikle şans versin. Zaten bölümler 20 dakika civarında. Ama bu 20 dakikalar, 90 dakikalık komedi filmlerinden bile fazla güldürebiliyor çoğu zaman. Yılda da 20'den fazla bölüm var, varın siz düşünün 90 dakikalık komedi filmleriyle arasındaki farkı :)

Nasıl oldu bilmiyorum, daha önce diziyle ilgili bir şeylerler yazmamışım. Pek de yazmaya gerek yok aslında. Sadece izleyin diyebileceğim dizilerden The Big Bang Theory. ''Tek bir karakterle nasıl dizi yapılır''ın en güzel örneği gibi geliyor dizi ama tek karaktere bağlamak da haksızlık olur sanırım. Çünkü karakterlerin mükemmel oluşturulmuş bir ''kendi evrenleri'' mevcut. Dizinin asıl başarısı bununla alakalı bence. Biraz izleyin, zaten o evrene gülerken bulacaksınız kendinizi :)

Sen kimsin koçum, kaynaktan haber ver derseniz de buyrun;
Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz blog sahibinin onayından sonra yayınlanacaktır.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...