11 Eylül 2010 Cumartesi

Sen De Bunu Yedin!!!?


Tribünlere oynarsan olacağı bu :)
Devamını Oku

Canavarlardan Haber Var



Çok geç izlediğim ve çok nadir filmi dahil ettiğim hayıflatan filmler listeme Top 5'ten girmiş bir filmdir, Monsters, Inc. Tadı hala damağımdadır.

Bu muhteşem animasyonun 2. filminin çekileceği söyleniyor. Tarih henüz belli değil ama 2011'den sonra olacağı neredeyse garanti. İsterse 2015 olsun ama 2. filmin geleceğini bilmek bile sevindirdi Bendenizi.
Devamını Oku

Av Mevsimi - Yavuz Turgul, Kaldığı Yerden Devam Ediyor



Hem Cem Yılmaz'ın Şener Şen ustayla oynama isteğini hem de bizlerin Yavuz Turgul+Şener Şen yapımı bir filmi daha izleme isteğimizi gerçekleştirecek bir yapım, Av Mevsimi.

Bu yıldız isimlere, Çetin Tekindor ve genç neslin yükselen oyuncularından Okan Yalabık eşlik edecek. Kadrosu görüldüğü üzere hafif bi Voltran havasında.

Sadece Cem Yılmaz'ı izlemek bile yetecekken üstüne Şener Şen'i izlemek nasıl bir keyif verecek acaba? Top 10 Türk filmi listemi değiştireceğine kesin gözüyle baktığım Av Mevsimi 10 Aralıkta sinemalarda.

Devamını Oku

Super 8 - J.J. Abrams & Steven Spielberg


Projenin imzası bu iki dev isme ait olunca insan ister istemez, pür-dikkat kesiliyor filme. Henüz oyuncu koltukları boş ama kimin oynadığının çok da önemi olmasa gerek bu isimler olduktan sonra.

Teaseri, son zamanlar izlediğim en merak uyandıran tanıtımlardan. Sırf Teaseri bile uzun zaman idare eder şahsen Beni smile.gif

Gerilim, aksiyon ve tabii ki gizemin tavan yapmasını bekliyorum. Hişt 2011, çabuk gelsene oleyo.gif

Devamını Oku

New York'ta Beş Minare - Mahsun'un Yeni Filmi :D




Mahsun'un bu sefer vitrin olarak kullandığı sanatçılar; Haluk Bilginer, Mustafa Sandal, Zafer Ergin, Salih Kanyon, Hüseyin Avni Danyal ve Ali Sürmeli. Bu 'çakallığa' pis alışması var olan antipatimi körüklese de, Benim bile filmi bekliyor olmam bu stratejisinin ne denli iyi bir pazarlama ürettiği ortada.

Ele alınan hikaye son zamanlarda sıklıkla kullanılan hikayelerden gibi gözüküyor. Şuan için ne konuşsak erken olacak. Bekleyip göreceğiz Takva, Takiye, Büşra gibi filmlerin yanında yer bulup bulmayacağını!!!

Her şeye rağmen 'aklı başındadır bu insanların' deyip Deccal karakteriyle Fethullah Gülen'i yapyanlış bir karaktere sokmamıştırlar. Bekleyeceğiz artık...

Bu arada afişin güzelliğini de belirtmek lazım.


New Yorkta Be� Minare (2010) Fragman
Yükleyen Peter_Petrelli. - Filmler ve diziler Dailymotion'da
Devamını Oku

The Social Network - FaceBook Doğuyor



Bir türlü sevemediğim ve bu sebeple kullanmadığım FaceBook'un ortaya çıkış hikayesi. Sevmiyor ve kullanmıyorum ama filmini neden mi merak ediyorum? Tabii ki David Fincher sebebiyle.

'Künyesinde Se7en, The Game, Zodiac, The Curious Case of Benjamin Button ve tabii ki Fight Club gibi efsane ve efsane altı filmleri barındıran bu muhteşem yönetmen çekiyorsa, bir espirisi vardır herhalde bu hikayenin de' diyerekten, tabii bunun yanında az da olsa Justin Timberlake'nin performansını da merak ederek, takipteyiz.

Devamını Oku

Sucker Punch - Close Your Eyes, Open Your Mind!!!



Takip edenler bilir, Zack Snyder değişik bir yönetmendir. Başka bir sinemanın temsilcisidir. İki filmini hatırlatmak sanırım yeterli olacaktır yönetmenin ne gibi bir dünyayla haşır neşir olduğunu anlatmaya; 300, Watchmen.

Sucker Punch de böyle bir dimağdan çıkacağı için maça 1-0 önde başlıyor haliyle. Bu skoru fragmanıyla da en az 2-0'a taşımayı başarıyor. Mart 2011'i merakla bekliyoruz efendim...



Devamını Oku

Fetih 1453 - Ne Zaman Fatih Aksoy?



Fatih Aksoy'un ortaya atıp bir türlü vizyona girmeyen projesi. Bu sene mart ayı gibi vizyona girmiş olacaktı. Sonra 29 Mayıs kutlamalarına bırakıldı dedik ama hala bir ses yok. Fragmanından pek matah bir şey çıkmayacak hissi uyanıyor fakat hiç olmamasından iyidir diyerek, beklemeye devam ediyoruz.

Bir de “Böyle fetih mi olur, böyle Fatih mi olur, bu reva mı?” denilecek bir film yapmam. Yaparsam da o filmi çöpe atar, çıkarmam. Ama çok güzel bir film yapacak, bu filmle Türk sinemasının çıtasını yukarı çıkaracağım. Herkes bu filmden sonra, yaptığımın daha iyisini yapmak zorunda kalacak.” demeci var Fatih Aksoy'un. Var olan durumla bu demeci aynı potada eritince pek bi umutlu oluyor insan biggrin.gif

Devamını Oku

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası / YARI FİNAL


Şampiyona öncesi buraya geleceğimizi hem de bu şekilde geleceğimizi kim söylese 'hı hı evet' derdik herhalde. Ama ne o şampiyona öncesi hazırlık turnuvalarındaki gelmeli-gitmeli maçlar ne de savunmayı unuttuğumuz maçlarla karşılaştık şampiyona boyunca. Mükemel bir konsantrasyonla, savunmadan ödün vermeden mükemmeler sonuçlarla artık yarı finaldeyiz.


Şimdi önümüzde Sırbistan var. Yugoslav ekolünün en önemli temsilci konumundaki Sırbistan, pota altındaki NBA etiketli Nenad Krstıc'i, İspanya maçında 3'lük tanımında ufak tefek değişiklikler yapmış Velickovic, Bielija ve Keselj 3'lüsü ve yer yer psikopatlaşan Teodosıc'iyle genç yaş ortalamasına rağmen kupa alma şansı olan takımlardandı şampiyona öncesi. Çok aksiyonel olmalarına rağmen savunmayı kolaylıkla unutmaları yumuşak karınları. Bu açıdan bakıldığında bir adım önde gibiyiz ama Teodosıc bir an bırakılmamalı. Sanırım Ömer Onan savunmasıyla bunalır ama kesinlikle tek kişi yetmeyecektir savunma için.


Turnuva başından beri kesin olan bir şey varsa, o da 12 Dev Adam'ın DEV savunması. Bu savunmayla Slovenya'nın en etkili 2 ismini sahadan silmişken, Sırbistan'ın Teodosıc'ini tutamamamız pek olası gözükmüyor. Savunmayı başardığımızda zaten hücum kendiliğinden geliyor (bkz Fransa ve Slovenya maçları, 95'er sayı). Hidayet'in de önceki maçlarda olduğu gibi takımı hücumda yönlendirmesiyle işler tıkırında gider diye bir kanı oluşmuş durumda Bende.
Devamını Oku

10 Eylül 2010 Cuma

8 Ülke, 8 Yönetmen ve Bir Dev: Koca Sinan


Medeniyetimizin sembol yapılarının neredeyse hepsinde imzası bulunan Mimar Sinan'a saygı geçidi devam ediyor. İstanbul'un 2010 Avrupa Kültür Başkenti olması sebebiyle hayata geçen çalışmanın orjinal ismi 8 Ülke, 8 Yönetmen ve Sinan.


İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı'nın katkılarıyla yapımına başlanan çalışma, Osmanlı'nın Hüküm sürdüğü 8 ayrı ülkenin en saygıdeğer yönetmenleri tarafından çekilecek, her biri 22 dakika olan 8 bölüm belgeselden oluşuyor.

Anlatılacak dönemi orjinalliğiyle yansıtmak için, dev set platolarının kurulacağı söyleniyor ama tarihi konuları yansıtma beceriksizliğimiz aklıma geldikçe hemen gelin-güvey olmamayı salık veriyorum kendime şimdilik. Buna rağmen yapımın arkasında ismi duyulmuş bir ajansın olması ve geçtiğimiz günlerde Piyale Paşa Camii'nde kalabalık bir figuran topluluğuyla ilk çekimlere başlandığıyla ilgili haberlerin ve ilk karelerin gelmesi yüreğime su serpmiyor da değil.


Yapımın ana yönetmenliğini Mahmut Fazıl Coşkun, senaryosunu Halil Özer ve Cihat Zembat, yapımcılığını ise Mahmut Özden üstlenmiş durumda. Mimar Sinan'ı Cemal Hünal, Hürrem Sultan'ı ise Ece Uslu canlandıracak.

İyi temennilerimizi eksik etmeden sabırlı bekleyişimiz devam edecek. Koca usta Mimar Sinan'ın ruhuna bir Fatiha olur inşALLAH!!!


                                                                                                                 Mehmet Bulut
Devamını Oku

Çöp Başlık - Kitap Kapakları

Blogda kullanmak amaçlı yüklenen fotolardır. "Bu ne hafız" demeyesiniz :)

1- Jerusalem - Markar Esayan


2- Yabancı - Albert Camus


3- Tanrı'ya Dair - Rafaella Pettazzoni


4- Mor Mürekkep - Nazan Bekiroğlu




5- Beyaz Usta Siyah Çırak - Bahadır Yenişehirlioğlu




6- Bağdat Fragmanı - Yıldız Ramazanoğlu




7- Kitap Çekilişi




8-Katre-i Matem - İskender Pala


9- Ermiş - Halil Cibran





10- Dağın Ardına Bakmak - Bejan Matur






11- Hayyam - Sadık Yalsızuçanlar





12- Çavdar Tarlasında Çocuklar - J. D. Salinger



13- Mümin - Kafir - Nacip Fazıl Kısakürek






14-






15- Blog Kitap Çekilişi






16-
Devamını Oku

Çöp Başlık - Film Posterleri

Blogda kullanmak amaçlı yüklenen fotolardır. "Bu ne hafız" demeyesiniz :)

1- Melancholia (2011)


2- Melancholia (2011)


3- Melancholia (2011)


4- Melancholia (2011)

5- Melancholia (2011)

6- Melancholia (2011)

7- Steins Gate (2011)


8- Game of Thrones



9- Avatar
Devamını Oku

Bayramımız Mübarek Ola





Mübarek Ramazan ayının nihayetiyle Fıtır Bayramına kavuştuk.

Bayram sabahı, hasta yatağımda yapacak şey bulamayınca ne zamandır aklımda olan blog açma fikrine yöneldim. Bayramla eşzamana denk gelmiş oldu böylelikle blogun açılışı. Şans getirir umarım.

Herkesin, sevdiği yakınlarıyla mutlu bir bayram geçirmesi dileğiyle...
Devamını Oku

Başlık Arşivi - Takip Kolaylığı

151 Konu
Son Güncelleme: 04 Eylül 2011
Bu başlığa pek bakamıyorum... Arşiv kısmından yararlanabilirsiniz.


Alfabetik Sıra

11 Temmuz'u Unutma, Srebrenitza'yı Yaşat!
12 Eylül Referandumu - İlk Sonuçlar İtibariyle...
127 Hours - Every Second Counts!!! 
127 Hours - Every Second Counts (2)
127 Hours (2010) - Geçer Mi 127 Saat? 
2010 Dünya Basketbol Şampiyonası / Kupa, Dream 'Person'un
2010 Dünya Basketbol Şampiyonası / PRİM
2010 Dünya Basketbol Şampiyonası / TÜRKİYE - SIRBİSTAN
2010 Dünya Basketbol Şampiyonası / YARI FİNAL
2010'da Kim Ne Kadar Kazanmış?
2010'un En Çok İndirilen Filmleri
2011 Golden Globe Adayları Belli Oldu
2011 Golden Globe Ödül Töreni 
2011 Oscar Ödül Töreni'ni Bu İkili Sunacak
2018 ve 2022 Dünya Kupalarının Ev Sahipleri Belli Oldu
3 Maymun (2008) - En Güzeli Safa Yatmak
31. Altın Ahududu (Razzie) - Geçen Senenin En Kötüleri
43. SİYAD Adayları
47. Altın Portakal - Nihayet Bitti!!!
68. Altın Küre Bitti - İşte Ödüller
8 Ülke, 8 Yönetmen ve Bir Dev: Koca Sinan
83. Oscar Adayları Belli Oldu

Adnan Menderes - Demokrasi Şehidi
Amelie (2001) - Bu Nasıl Filmdir Yaa Huu?
Anything For Her (2008) - Sıradan Bir Adam...
Ali Sami Yen'e Veda Maçı
Aranan Spartacus Bulundu
August Rush (2007) - Sımsıcak Bir Film!
Av Mevsimi - Yavuz Turgul, Kaldığı Yerden Devam Ediyor
Av Mevsimi Nasıl?
Avatar (2009)
Ayrılık (2010) - Vurun Türk'e

Bab'Aziz (2005) - 1001 Gece Masalları v2005.0
BAFTA 2011 Adayları Da Belli Oldu
BAFTA Ödülleri Belli Oldu
Bağdat'ta Ölüm: Hallac-ı Mansur - Kitap Üzerine
Başlık Arşivi - Takip Kolaylığı
Batman Begins (2005)
Batman: The Dark Knight (2008) - Why So Serious!?
Bayramımız Mübarek Ola1
Bayramımız Mübarek Ola2 
Big Fish (2003)
Biliyorum, O Halde Mutsuzum!!!
Black Swan (2010) - Natalie Portman Vs. Darren Aro...
Blog Üzerine Röportaj
Braveheart (1995) - Everyone Dies, But Not Everyone Lives!!!
Buried (2010) - İnsanlıktan Uzakta; Toprak Altında... 
Burn After Reading (2008)

Camelot (2011) - Evet Yine Arthur...
Canavarlardan Haber Var
Captain America: The First Avengers - Ah Bi De Amerikan Olmasan
Centurion (2010) - Romalı Kaç, Pikt Tut...
Cidade de Deus (2002)
Clash Of The Titans (2010) - Tanrılara Had Bildiren İnsanlar!!! 
CMYLMZ - Soru & Cevap (2010) 

Dances with Wolves (1990)
Darfur (2009) - İnsanlar Ölüyor Millet!!!
Daredevil (2003)
Deep Impact (1998) - Deli Fişek Bir Kuyruklu Yıldız Gelir ve Biz Gideriz...
Devil - Kim Kim Kim Kim Kim? Cevap Veriyorum, Kız :D
Donnie Darko (2001)
Don't Look Back (2009)

Edge Of Darkness (2010) - Özlemişiz Mel'i
En Çok Bilet Satan 6. Ülkeyiz
En İyi Diziler? Sıralamalı Filan...
Eraser (1996) 
Extraordinary Measures (2010) - Azmin Elinden Ne Kaçmış Ki!!?
Eyyvah Eyvah 2 Nasıl? 

Fetih 1453 - 2012 De Nerden Çıktı!?
Fetih 1453 - Ne Zaman Fatih Aksoy?
Fifa: 2010 Yılının En Güzel Golü?
Film Geliştirme Atölyesi Başvuruları
Frozen (2010) - Soğuk ve Yüksek Bir Gerilim

Geç Kalınmış Bir Gün - Kitap Üzerine
GOYA Sahipleri Belli Oldu
Groundhog Day (1993) - En Uzun Gününüz Hangisi?

Haydi İshakçılar Köyü İlköğretim Okulundaki Yavrularımıza GAMZE Olmaya!! 
Hereafter - Clint Eastwood'un Fantazisi
How To Train Your Dragon (2010) - İzlenesi Animasyonlardan
Howl (2010) - Bir Şiir'in Anatomisi
Hürriyet Kazanılmaz, Kaybedilir...

IpMan (2008) - Efsane'nin Ustası
Ip Man (2008) - Ip Man 1 - Japonya 0
Ip Man 2 (2010) - Ip Man 1 - İngiltere 0

İnsan Değilsin Messi 1 / Barcelona - Panathinaikos 
İsimle Ateş Arasında - Kulun, Cellat Olması...
İTÜ Kısa Film Yarışması ve Film Festivali
İyi Adama Bir İki Soru - Şiir Tanıtımı

"John Adams" (2008) TV mini-series
Julie & Julia (2009) - Bir Blog Macerası 

Karayip Korsanları 4 - Sparow Bu Sefer Ab-ı Hayat ...
Kemal'in Dediğini Yap, Yaptığını Yapma :D
Kirpi (2008)
Kitap Değil OKUmaktır Esas Olan!!!
Kristal Klaket Kısa Film Yarışması
Kurtlar Vadisi: Filistin Nasıl? 
Kurtlar Vadisi Filistin - Eee Bunlar 3 Kişi, Hani 1 Türk Dünyaya Bedeldi!?
Kurtlar Vadisi: Gladyo (2009) 

Luther (2010) - 2010'un Bombası!!!

Mad Men (2007-?) - En Bi Sağlam Dizi
Mhp'nin Evet'leri
Miami Heat, Chicago Bulls'un Rekorunu Kırar Mı?
More Than Blue (2009) - Ölüm Tamam Da, Ayrılık...
Morinho'ya Part-Time Antrenörlük 
Mutlu Yıllar...

Ne İzlemişim?
New York'ta Beş Minare - Mahsun'un Yeni Filmi :D
New York'ta Beş Minare - Yeni Fragman Geldi...
New York'ta Beş Minare Nasıldı?
Nice Aylara... 
Nuh Rezidans 

OKUmaya Başlıyorum...
Oscar Töreni'ne Saatler Kala Son Tahminler
Oscar Ödülleri Belli Oldu 

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)
Pompeii (2011) - Yine Tarihi, Yine Ridley Scott......
Prensesin Uykusu - Altyazı Aktivitesi
Prensesin Uykusu - Altyazı Aktivitesi Tamamlandı

RocknRolla (2008)

Sagopa Kajmer'in Son Albümü - Saydam Odalar
Sagopa Kajmer - Saydam Odalar; Albüm Değerlendirme...
Sen De Bunu Yedin!!!?
Senai Demirci & Alper / Dostun Huzurunda (2010) - Bu Albümü Dinleyin!!!
Senai Demirci & Alper - Yokluk Sancısı
Senai Demirci & Alper - Varlık Sevinci
Senai Demirci & Alper - Besmele'nin Eşiği
Senai Demirci & Alper - Fatiha'nin Kapıları
Senai Demirci & Alper - Fatiha'nın Otağı
Senai Demirci & Alper - Vahyin Sesleri
Senai Demirci & Alper - Secdelerin Gölgesi
Senai Demirci & Alper - Yakınlık Şarkısı
Senai Demirci & Alper - Dost'un Huzurunda
Senai Demirci & Alper - Kalbin Çığlığı
Senai Demirci & Alper - İhlas'la Yürümek
Senai Demirci & Alper - Şehadet Müjdesi
Simyacı - Reelden Mistiğe...
Sinema Fikirdir, Fikir De Paylaşılmalıdır!!! 
Siyad Ödülleri Dağıtıldı
Sophie's Choice (1982) - En Zor Seçim Nedir!!?
State of Play (2009) - Mezu-u Bahis Kişisel Çıkarsa, Dostluk Teferruattır!!!
Sucker Punch - Close Your Eyes, Open Your Mind!!! 
Super 8 - J.J. Abrams & Steven Spielberg

Taegukgi Hwinalrimyeo (2004)
TED Konuşmaları - Elif Şafak: Kurgunun Politikası
Tekken (2010) - King Yok Paul Yok Ne Var...
Terra Nova - Steven Speilberg'in Dinazor Fantezisi... 
The A-Team (2010) - Efsane Takım Yeniden
The Big Bang Theory - Dudak Uçuklatan Sezon Onayı
The Big C (2010) - Haddini Bilen Sevimli Dizi
The Big C - 13 Bölüm Kime Yeter!!?
The Day After Tomorrow (2004) - Hadi Dünyamızı Koruyalım!!! 
The Debt - Geçmişin Hesabı
The EVENT (2010) - Harbiden OLAY Bir Dizi!!! 
The EVENT - Nihayet Sezon Onayı Geldi!!!
The Fast and the Furious 5: Fast Five - Home, Sweet Home 
The Fighter - Yine Mi 20 Kg Bale? 
The Fighter (2010) - Christian Bale Oynuyor, Biz D...
The Ghost Writer (2010) - Bilirsen Ölürsün!!!
The Hangover 2 - Felekten Bir Gece Daha
The International (2009)
The King's Speech (2010) - Colin, O Nasıl Performa...
The Lives of Others (2006) - Hayır, Bu Benim İçin!...
The Next Three Days (2010) - Sıradan Bir Adam v2.0...
The Pillars Of The Earth (2010) - Bir Katedralin Öyküsü
The Rebound (2009) - Aşkın Yaşı Mı Varmış
The Recipe / Doenjang (2010) - Film Tanıtımı 
The Secret in Their Eyes (2009) - Gözler... 
The Silence of the Lambs (1991)
The Smurfs - Uslu Olursak Filmlerini Bile Görebiliriz 
The Social Network - FaceBook Doğuyor
The Social Network (2010) - Yoksa Siz De Mi Facebook Filmi Sandınız?
The Tourist - 'le Bir Ajan 
The Tourist (2010) - Hüsran...
The Walking Dead (2010) 
There Will Be Blood (2007) - Petrol Akacak, Kan Dökülecek
Toy Story 3 (2010) - Efsane, Efsanevi Biçimde Dönmüş
Transformers: Dark of the Moon - 3. Filmin İlk Fragmanı
True Grit - 25 Aralık'a Daha Çok Var...
Tunus Olayları Nedir, Ne Değildir?
Turna ve Gayda - Kitap Tanıtımı
Türkiye Kararını Verdi: EVET!!!

Ultraviolet (2006)
Unstoppable - 3/4 The Taking of Pelham 123 + 1/4 Speed 

V for Vendetta (2005) - ....V....aybe!!!

Yaratıcı YokMUŞŞŞŞ 
Yıldızlar Gecenin Değildir - Öyleymiş Gibi Davranm...
Devamını Oku

Ne İzlemişim?

İzlediğim her filme/belgesele müstakil yazı yazmak, vakit alan bir şey olduğundan pek mümkün değil. Dahası izlenilen her filme/belgesele yorum yapmak da gelmiyor insanın içinden. Bunun için İzlediğim yapımları da not tutmak adına böyle bir toplama başlık açayım dedim. Blogun açılışı (10 Eylül 2010) miladımız olsun.

Bu arada birkaç ekleme yaptım.
- Eylül 2011'den başlayarak, her hafta izlediğim filmlere azar da olsa yorum yazdığım müstakil başlıklar olacak. Tarihlere basarsanız o zaman arasındaki izlenen filmlerin yorumlarına gidebilirsiniz.
- Liste yukarı doğru ilerliyor.
- Farklı renkte olan filmlerin ayrı yazısı var.
- Şuanlık sadece filmler.

Filmler 

Ekim 2013 Film Yorumları
248) Pretty Woman (1990)
Unbreakable (2000)
The Hangover Part III (2013)
Wreck-It Ralph (2012)
Drag Me to Hell (2009)
Les Misérables (2012)
Maniac (2012)
El cuerpo (2012)
Gattaca (1997)
Sleepy Hollow (1999)
Robot & Frank (2012)
Uzak ihtimal (2009)
The Lone Ranger (2013)
The Killer Inside Me (2010)
Immortal Beloved (1994)
Antichrist (2009)
Shine (1996)
Brief Encounter (1945)
The Last Stand (2013)
Movie 43 (2013)
Survival of the Dead (2009)
Saw (2004)
To Be or Not to Be (1942)
Jack Reacher (2012)
Pain & Gain (2013)
Die Hard 2 (1990)
The Dictator (2012) 6
Eat Pray Love (2010) 4
Nordwand (2008) 7
After Earth (2013) 4
The Shining (1980) 8++ / 10
42 (2013) 6 / 10
Tiny Furniture (2010) 6 / 10
Mou gaan dou (2002) 7 / 10
The Man Who Shot Liberty Valance (1962) 8 / 10
Bad Lieutenant (1992) 7 / 10
The Big Sleep (1946) 8 / 10
Red Eye (2005) 6 / 10
Now You See Me (2013) 5 / 10
Frost/Nixon (2008) 7 / 10
Diary of the Dead (2007) 6 / 10
Watchmen (2009) 7+ / 10
This Is the End (2013) 6+ / 10
The Count of Monte Cristo (2002) 6 / 10
Los últimos días (2013) 5 / 10
Juno (2007) 7+ / 10
Oblivion (2013) 6 / 10
201) Hearat Shulayim (2011) 7+ / 10


Eylül 2013 Film Yorumları
200) The Lorax (2012) 5 / 10
Miss Bala (2011) 6+ / 10
JCVD (2008) 7 / 10
...
...
Monty Python and the Holy Grail (1975) 8 / 10
Mama (2013) 6 / 10
190) The Place Beyond the Pines (2012) 7 / 10


Ağustos 2013 Film Yorumları
189) Warm Bodies (2013) 6 / 10
Manhattan (1979) 8+ / 10
Gangster Squad (2013) 4 / 10
...
...
Holy Motors (2012) 8+ / 10
Stoker (2013) 6++ / 10
177) G.I. Joe: Retaliation (2013) 4+ / 10


Temmuz 2013 Film Yorumları
176) Land of the Dead (2005) 6 / 10
40 (2009) 5+ / 10
Anadolu Kartalları (2011) 3 / 10
...
...
Van Helsing: The London Assignment (2004) 4+ / 10
Van Helsing (2004) 4+ / 10
145) Pitch Perfect (2012) 4 / 10


Haziran 2013 Film Yorumları
144) The Grapes of Wrath (1940) 8+ / 10
Girlfight (2000) 6+ / 10
Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988) 7+ / 10
...
...
Todo sobre mi madre (1999) 8 / 10
Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) 6+ / 10
130) Le fils (2002) 8 / 10


Mayıs 2013 Film Yorumları
129) Three Days of the Condor (1975) 7 / 10
Night and the City (1950) 7 / 10
Blancanieves (2012) 7+ / 10
...
...
Moby Dick (1956) 7+ / 10
Tôkyô monogatari (1953) 8+ / 10
118) Iron Man 3 (2013) 6 / 10


Nisan 2013 Film Yorumları
117) Quinceañera (2006) 6+ / 10
The Two Jakes (1990) 5 / 10
End of Watch (2012) 6+ / 10
...
...
Daybreakers (2009) 4 / 10
Django Unchained (2012) 7++ / 10
093) Bakushû (1951) 7 / 10


Mart 2013 Film Yorumları
092) Camino (2008) 5+ / 10
Vücut (2011) 6 / 10
My Darling Clementine (1946) 8+ / 10
...
...
The Paperboy (2012) 5 / 10
Te doy mis ojos (2003) 7+ / 10
067) American Splendor (2003) 8+ / 10


Şubat 2013 Film Yorumları
060) A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011) 5 / 10
Seabiscuit (2003) 7+ / 10
The Raven (2012) 5 / 10
...
...
El ángel exterminador (1962) 9 / 10
Savages (2012) 5+ / 10
034) The Blair Witch Project (1999) 6 / 10


Ocak 2013 Film Yorumları
033) Abimm (2009) 3 / 10
Smultronstället (1957) 9 / 10
Harold & Kumar Go to White Castle (2004) 5 / 10
...
...
The Boondock Saints II: All Saints Day (2009) 4 / 10
Like Crazy (2011) 7 / 10
001) Quills (2000) 6+ / 10


Aralık 2012 Film Yorumları
365) Day of the Woman (1978) 3 / 10
ParaNorman (2012) 6+ / 10
Havoc (2005) 4 / 10
...
...
Indiana Jones and the Last Crusade (1989) 7+ / 10
The Full Monty (1997) 6 / 10
334) Letters from Iwo Jima (2006) 7+ / 10

Kasım 2012 Film Yorumları
333) It Happened One Night (1934) 8 / 10
Safar e Ghandehar (2001) 7+ / 10
Some Like It Hot (1959) 7 / 10
...
...
Coraline (2009) 7+ / 10
Nosferatu, eine Symphonie des Grauens (1922) 8 / 10
302) Prometheus (2012) 7 / 10

Ekim 2012 Film Yorumları
301) Hysteria (2011) 5 / 10
Seul contre tous (1998) 7 / 10
The Godfather: Part III (1990) 7 / 10
Kasaba (1997) 5+ / 10
Marquis (1989) 6+ / 10
Eyes Wide Shut (1999) 8+ / 10
All the President's Men (1976) 8 / 10
Moonrise Kingdom (2012) 8+ / 10
Ejder Kapanı (2010) 4+ / 10
Brick (2005) 6+ / 10
Gremlins 2: The New Batch (1990) 6+ / 10
The Secret of Kells (2009) 7+ / 10
The Godfather: Part II (1974) 9+ / 10
Rocky V (1990) 5 / 10
Metropolis (1927) 9 / 10
Uzun Hikaye (2012) 6 / 10
Bir Garip Koleksiyoncu (1994) 4+ / 10
Bornova Bornova (2009) 7+ / 10
Knocked Up (2007) 7+ / 10
282) Flags of Our Fathers (2006) 7 / 10


Eylül 2012 Film Yorumları
281) Fasulye (2000) 7+ / 10
Dumb & Dumber (1994) 6 / 10
Ghost Busters (1984) 6 / 10
Balkanski spijun (1984) 8+ / 10
The Boondock Saints (1999) 5+ / 10
Predators (2010) 5 / 10
Çalgi Çengi (2011) 4 / 10
King Kong (1933) 8 / 10
Aşk Tesadüfleri Sever (2011) 4+ / 10
Crash (1996) 5 / 10
The Godfather (1972) 9 / 10
Tilai (1990) 6+ / 10
Simón del desierto (1965) 8 / 10
Zamani barayé masti asbha (2000) 8 / 10
Fight Club (1999) 8+ / 10
Blood Diamond (2006) 7 / 10
Good Morning, Vietnam (1987) 7 / 10
Gişe Memuru (2010) 6+ / 10
Mientras duermes (2011) 6 / 10
Allah'ın Sadık Kulu Barla (2011) 4 / 10
2010 (1984) 6 / 10
Battleship (2012) 4 / 10
About Schmidt (2002) 8+ / 10
AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (2007) 3 / 10
Vozvrashchenie (2003) 8+ / 10
Factotum (2005) 7 / 10
Get the Gringo (2012) 5+ / 10
Nazarín (1959) 8+ / 10
Bronenosets Potyomkin (1925) 7+ / 10
Mississippi Burning (1988) 7 / 10
251) 2001: A Space Odyssey (1968) 9 / 10


Ağustos 2012 Film Yorumları
250) Weekend (2011) 5+ / 10
8½ (1963) 8+ / 10
Quiz Show (1994) 7+ / 10
The Painted Veil (2006) 6+ / 10
As Good as It Gets (1997) 7 / 10
Ali G Indahouse (2002) 3 / 10
The Cabin in the Woods (2011) 7 / 10
Jaws (1975)8+ / 10
The Avengers (2012) 6+ / 10
Red Dog (2011) 6 / 10
Dog Day Afternoon (1975) 7+ / 10
The River (1951) 7 / 10
Yeelen (1987) 6+ / 10
Fetih 1453 (2012) 5 / 10
Total Recall (1990) 6 / 10
L'armée des ombres (1969) 7+ / 10
Andrey Rublyov (1966)
The Conspirator (2010)
The Hunger Games (2012)
21 Jump Street (2012)
Serpico (1973)
The Deer Hunter (1978)
The General (1926)
Die Welle (2008)
The Debt (2010)
Detachment (2011)
Sunset Blvd. (1950)
Bizim Aile (1975)
Çınar Ağacı (2011)
Scent of a Woman (1992)
Mad Max 2 (1981)
Tsubaki Sanjûrô (1962)
218) C'era una volta il West (1968)


Temmuz 2012 Film Yorumları
217) AVP: Alien vs. Predator (2004)
The Dark Knight Rises (2012)
Platoon (1986)
Selvi Boylum, Al Yazmalım (1977)
Bronson (2008)
Mad Max (1979)
A Wednesday (2008)
American Psycho (2000)
La môme (2007)
Mysterious Skin (2004)
Café de Flore (2011)
Sunrise: A Song of Two Humans (1927)
The Dark Knight (2008)
Monster's Ball (2001)
Batman Begins (2005)
The Best Exotic Marigold Hotel (2011)
The Flowers of War (2011)
Elena (2011)
Wrath of the Titans (2012)
Barfly (1987)
Frida (2002)
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)
Waking Life (2001)
The Elephant Man (1980)
Anger Management (2003)
Punch-Drunk Love (2002)
Copying Beethoven (2006)
The Stoning of Soraya M. (2008)
Rebecca (1940)
Die Papstin (2009)
187) A Clockwork Orange (1971)


23-30 Haziran 2012 Film Yorumları
186) Funny Games (1997) 7+ / 10
Narc (2002) 6 / 10
Agora (2009) 6 / 10
Paradise Now (2005) 7+ / 10
Take Shelter (2011) 8 / 10
Laura (1944) 7 / 10
Bir zamanlar Anadolu'da (2011) 9 / 10
179) Coriolanus (2011) 8 / 10


16-22 Haziran 2012 Film Yorumları
178) City Lights (1931) 8+ / 10
Los lunes al sol (2002) 6+ / 10
Dedemin İnsanları (2011) 6 / 10
Attack the Block (2011) 5+ / 10
The Apartment (1960) 8 / 10
We Need to Talk About Kevin (2011) 7 / 10
172) We Bought a Zoo (2011) 5+ / 10


08-15 Haziran 2012 Film Yorumları
171) Bal (2009) 7 / 10
Idi i smotri (1985) 7+ / 10
Happy Feet Two (2011) 3 / 10
Hodejegerne (2011) 7+ / 10
The Devil's Double (2011) 4 / 10
Dzien swira (2002) 7+ / 10
Everything Is Illuminated (2005) 6 / 10
164) John Carter (2012) 5 / 10


01-07 Haziran 2012 Film Yorumları
163) Zenne Dancer (2012) 3 / 10
Chronicle (2012) 5+ / 10
Krotki film o milosci (1988) 7 / 10
Khuda Kay Liye (2007) 3 / 10
Perfect Sense (2011) 6+ / 10
Krotki film o zabijaniu (1988) 8 / 10
157) The Grey (2011) 5+ / 10


23-31 Mayıs 2012 Film Yorumları
156) All About Eve (1950) 8+ / 10
Shame (2011) 7+ / 10
Marmoulak (2004) 7 / 10
The Squid and the Whale (2005) 8 / 10
Haywire (2011) 6 / 10
Ko to tamo peva (1980) 6 / 10
Double Indemnity (1944) 8 / 10
149) Puss in Boots (2011) 4 / 10


16-22 Mayıs 2012 Film Yorumları
148) Delhi Belly (2011) 5 / 10
Wall Street: Money Never Sleeps (2010) 5 / 10
The Dreamers (2003) 6 / 10
The Graduate (1967) 7 / 10
The Whistleblower (2010) 6 / 10
Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) 6 / 10
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011) 3 / 10
Offside (2006) 6 / 10
Ninjô kami fûsen (1937) 6 / 10
139) The Fall (2006) 7+ / 10


08-15 Mayıs 2012 Film Yorumları
138) Carne (1991) 5 / 10
In the Land of Blood and Honey (2011) 5 / 10
Annie Hall (1977) 7+ / 10
Che: Part Two (2008) 5 / 10
Che: Part One (2008) 6 / 10
The Reader (2008) 6+ / 10
The Adventures of Tintin (2011) 6+ / 10
Spartacus (1960) 7+ / 10
Cowboys & Aliens (2011) 4 / 10
The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) 10 / 10
128) Extremely Loud & Incredibly Close (2011) 5 / 10


01-07 Mayıs 2012 Film Yorumları
127) Bangiku (1954) 5 / 10
The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) 10 / 10
Tyrannosaur (2011) 6+ / 10
The Muppets (2011) 6 / 10
The Iron Lady (2011) 5+ / 10
Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom (2003) 8+ / 10
121) Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) 5 / 10


23-30 Nisan 2012 Film Yorumları
120) İncir Reçeli (2011) 5 / 10
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) 10 / 10
Gion bayashi (1953) 5 / 10
United (2011) 6 / 10
Bad Teacher (2011) 3 / 10
Daleká cesta (1950) 5 / 10
114) Superbad (2007) 6 / 10


16-22 Nisan 2012 Film Yorumları
113) Le Havre (2011) 6+ / 10
Morvern Callar (2002) 5+ / 10
Temple Grandin (2010) 7+ / 10
Immortals (2011) 3 / 10
Another Earth (2011) 6+ / 10
Año bisiesto (2010) 6 / 10
107) Contagion (2011) 7 / 10


08-15 Nisan 2012 Film Yorumları
106) Circumstance (2011) 3 / 10
The Hangover Part II (2011) 4 / 10
I girasoli (1970) 4 / 10
Monsieur Ibrahim et les fleurs du Coran (2003) 6+ / 10
Z (1969) 7 / 10
Hellowoo Goseuteu (2010) 6+ / 10
Unthinkable (2010) 6+ / 10
099) La proie (2011) 4 / 10


01-07 Nisan 2012 Film Yorumları
098) Shi (2010) 6+ / 10
Martha Marcy May Marlene (2011) 6+ / 10
War Horse (2011) 6+ / 10
Young Adult (2011) 5+ / 10
Ghost World (2001) 7 / 10
My Week with Marilyn (2011) 6+ / 10
092) A Dangerous Method (2011) 7 / 10


24-31 Mart 2012 Film Yorumları
091) The Awakening (2011) 4+ / 10
Fitzcarraldo (1982) 6+ / 10
Green Lantern (2011) 3 / 10
Séraphine (2008) 7 / 10
The Thing (2011) 4 / 10
The Descendants (2011) 7 / 10
085) The Artist (2011) 7+ / 10


16-23 Mart 2012 Film Yorumları
084) The Seventh Seal (1957) 8+ / 10
Bodas de sangre (1981) 5+ / 10
Bambi II (2006) 3 / 10
Carnage (2011) 7 / 10
The Inbetweeners Movie (2011) 3 / 10
Predator 2 (1990) 3 / 10
Blue Velvet (1986) 7+ / 10
The Girl with the Dragon Tattoo (2011) 7 / 10
076) Lakposhtha parvaz mikonand (2004) 8 / 10


08-15 Mart 2012 Film Yorumları
075) Aguirre, der Zorn Gottes (1972) 6+ / 10
Taare Zameen Par (2007) 7 / 10
Zincirbozan (2007) 4 / 10
Rocky IV (1985) 4 / 10
Predator (1987) 4 / 10
Shotgun Stories (2007) 5+ / 10
Ikiru (1952) 9 / 10
068) [Rec] ² (2009) 4 / 10


01-07 Mart 2012 Film Yorumları
067) Alien: Resurrection (1997) 5 / 10
Lord of the Flies (1963) 5 / 10
Süt (2008) 4 / 10
Nomad (2005) 3 / 10
The Expendables (2010) 4 / 10
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) 6 / 10
Nae meorisokui jiwoogae (2004) 6+ / 10
Hugo (2011) 7+ / 10
059) In Time (2011) 5 / 10


23-29 Şubat 2012 Film Yorumları
058) M (1931) 8 / 10
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999) 5 / 10
The Smurfs (2011) 4 / 10
Gaav (1969) 6+ / 10
Mongol (2007) 5 / 10
J. Edgar (2011) 5 / 10
052) Alien³ (1992) 5 / 10


16-22 Şubat 2012 Film Yorumları
051) Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983) 6 /10
To Kill a Mockingbird (1962) 6 / 10
The Jar: A Tale from the East (2001) 2 / 10
Misery (1990) 6 / 10
Tinker Tailor Soldier Spy (2011) 8 / 10
Rocky III (1982) 4 / 10
045) Le samourai (1967) 7+ / 10


08-15 Şubat 2012 Film Yorumları
044) Jane Eyre (2011) 7 / 10
Mystic River (2003) 8 / 10
Friends with Benefits (2011) 5 / 10
Real Steel (2011) 4 / 10
040) The New World (2005) 7+ / 10


01-07 Şubat 2012 Film Yorumları
039) Züğürt Ağa (1985) 6 / 10
Batman & Robin (1997) 2 / 10
Margin Call (2011) 7+ / 10
Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980) 8+ / 10
035) Anonymous (2011) 5 / 10


24-31 Ocak 2012 Film Yorumları
034) Chicken Run (2000) 7+ / 10
A Better Life (2011) 6+ / 10
Rocky II (1979) 6 / 10
Jurassic Park III (2001) 4 / 10
Ben-Hur (1959) 8 / 10
Horrible Bosses (2011) 5 / 10
Star Wars (1977) 7 / 10
028) 25th Hour (2002) 7 / 10


16-23 Ocak 2012 Film Yorumları
027) Reis Bey (1988) 4 / 10
Taxi Driver (1976) 9 / 10
Rundskop (2011) 6+ / 10
Kari-gurashi no Arietti (2010) 6+ / 10
Pina (2011) 8 / 10 (Belgesel)
Snow White and the Seven Dwarfs (1937) 4 / 10
Judgment at Nuremberg (1961) 9 / 10
Stranger Than Fiction (2006) 8 / 10
019) Rise of the Planet of the Apes (2011) 5 / 10


08-15 Ocak 2012 Film Yorumları
018) Akira (1988) 7+ / 10
50/50 (2011) 7 / 10
Almost Famous (2000) 8 / 10
The Kid (1921) 7 / 10
Rocky (1976) 7 / 10
Angel-A (2005) 5 / 10
Rang De Basanti (2006) 4 / 10
La haine (1995) 7+ / 10
Lost in Translation (2003) 7+ / 10
009) The Spy Who Came in from the Cold (1965) 8 / 10


01-07 Ocak 2012 Film Yorumları
008) Filantropica (2002) 6+ / 10
Des hommes et des dieux (2010) 7 / 10
Heat (1995) 8 / 10
The Happening (2008) 3 / 10
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007) 7+ /10
You Don't Know Jack (2010) 6+ / 10
Invictus (2009) 6 / 10
001) The Ides of March (2011) 6+ / 10


21-31 Aralık 2011 Film Yorumları
389) Moneyball (2011) 7 / 10
A History of Violence (2005) 7+ / 10
La piel que habito (2011) 7 / 10
Amadeus (1984) 8+ / 10
Batman Forever (1995) 4 / 10
The Lost World: Jurassic Park (1997) 5 / 10
Warrior (2011) 7+ / 10
Yumurta (2007) X / 10
The Help (2011) 6+ / 10
The Guard (2011) 7 / 10
Page Eight (2011) 6+ / 10
378) Beginners (2010) 7+ / 10


11-20 Aralık Film Yorumları
377) Jurassic Park (1993) 5 / 10
Drive (2011) 8+ / 10
Planet of the Apes (2001) 5 / 10
Le gamin au vélo (2011) 6+ / 10
Matir moina (2002) 4 / 10
The Chaser (2008) 6+ / 10
Lola rennt (1998) 7 / 10
Hable con ella (2002) 7 / 10
368) Midnight in Paris (2011) 7+ / 10


1-10 Aralık 2011 Film Yorumları
367) Just Go with It (2011) 4 / 10
The Great Dictator (1940) 10 / 10
Crouching Tiger, Hidden Dragon (2000) 9 / 10
Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969) 7 / 10
Citizen Kane (1941) 9+ / 10
Sonbahar (2008) 7+ / 10
The Untouchables (1987) 7 / 10
Melancholia (2011) 8 / 10
359) United 93 (2006) 6+ / 10


21-30 Kasım 2011 Film Yorumları
358) Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011) 7 / 10
The Conversation (1974) 8 / 10
356) In the Mood for Love (2000) 8+ / 10


11-20 Kasım 2011 Film Yorumları
355) Kaybedenler Kulübü (2011) 5 / 10
Once Upon a Time in America (1984) 8 / 10
Hero (2002) 7 / 10
Another Year (2010) 7+ / 10
Crazy, Stupid, Love. (2011) 7 / 10
Habemus Papam (2011) 6 / 10
349) Sideways (2004) 8 / 10


1-10 Kasım 2011 Film Yorumları
348) Vals Im Bashir (2008) 7 / 10
Planet of the Apes (1968) 5 / 10
Win Win (2011) 7 / 10
Salaam Bombay! (1988) 6+ / 10
V for Vendetta (2005) 10 / 10
Solaris (1972) 7+ / 10
Batman Returns (1992) 6 / 10
Zwartboek (2006) 6+ / 10
340) The Hours (2002) 8+ / 10


21-31 Ekim 2011 Film Yorumları
339) Bicycleran (1987) 6 / 10
Once Upon a Time in Mexico (2003) 4 / 10
Super 8 (2011) 5 / 10
The Tree of Life (2011) 8+ / 10
Bridesmaids (2011) 7 / 10
12 Angry Men (1957) 8 / 10
Kung Fu Panda 2 (2011) 7 / 10
Captain America: The First Avenger (2011) 5 / 10
Cars 2 (2011) 6 / 10
4 luni, 3 saptamâni si 2 zile (2007) 8 / 10
329) Montevideo, bog te video: Prica prva (2010) 5 / 10


11-20 Ekim 2011 Film Yorumları
328) 28 Weeks Later (2007) 6 / 10
This is England (2006) 7 / 10
Oranges and Sunshine (2010) 5 / 10
I Am Number Four (2011) 4 / 10
Gandhi (1982) 8 / 10
The Diving Bell and the Butterfly (2007) 8 / 10
JFK (1991) 8 / 10
Batman (1989) 4 / 10
Desperado (1995) 5 / 10
319) 5 Centimeters Per Second (2007) 8 / 10


1-10 Ekim 2011 Film Yorumları
318) Av Mevsimi (2010) 5 / 10
Breathless (1960) 7 / 10
Arabesk (1989) 7 / 10
Wedding Crashers (2005) 4 / 10
Pirates of Silicon Valley (1999) 5 / 10
Submarine (2010) 7 / 10
The Visitor (2007) 7 / 10
El mariachi (1992) 6 / 10
Days of Being Wild (1990) 8 / 1 0
28 Days Later... (2002) 6 / 10
Hunger (2008) 8+ / 10
Heremakono (2002) 5 / 10
[Rec] (2007) 6 / 10
Du levande (2007) 6 / 10
304) También la lluvia (2010) 6 / 10


21-30 Eylül 2011 Film Yorumları
303) Grease (1978) 5 / 10
Prayers for Bobby (2009) 6 / 10
Y tu mamá también (2001) 7 / 10
I Love You Phillip Morris (2009) 6 / 10
Amores perros (2000) 8 / 10
Jodaeiye Nader az Simin (2011) 8 / 10
Ggotip (1996) 6 / 10
Noviembre (2003) 8 / 10
13 Assassins (2010) 8 / 10
294) Mar adentro (2004) 7 / 10


11-20 Eylül 2011 Film Yorumları
293) Wristcutters: A Love Story (2006) 8 / 10
Vanishing Point (1971) 7 / 10
Max Manus (2008) 7 / 10
The Sting (1973) 7 / 10
The Beaver (2011) 7 / 10
Malèna (2000) 5 / 10
The Fountain (2006) 7 / 10
Water for Elephants (2011) 4 / 10
The Kite Runner (2007) 7 / 10
The Blind Side (2009) 7 / 10
283) Hanna (2011) 5 / 10


1-10 Eylül 2011 Film Yorumları
282) Disturbia (2007) 5 / 10
Darbareye Elly (2009) 7 / 10
Amistad (1997) 7 / 10
Twister (1996) 4 / 10
The Lincoln Lawyer (2011) 6 / 10
Luther (2003) 5 / 10
Ayat-ayat cinta (2008) 2 / 10
The Last of the Mohicans (1992) 9 / 10
Salvador (1986) 7 / 10
273) Get Him to the Greek (2010) 4 / 10


Ağustos 2011 Film Yorumları
272) Kes (1969) 7 / 10
X-Men: First Class (2011) 7 / 10
Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora É Outro (2010) 8 / 10
Robots (2005) 6 / 10
Charlie and the Chocolate Factory (2005) 6 / 10
Bolt (2008) 7 / 10
Bambi (1942) 5 / 10
Rio (2011) 7 / 10
Rango (2011) 7 / 10
Fast Five (2011) 7 / 10
Battle Los Angeles (2011) 4 / 10
Forgetting Sarah Marshall (2008) 6 / 10
Blood Work (2002) 6 / 10
Biutiful (2010) 7 / 10
Incendies (2010) 8 / 10
Gone Baby Gone (2007) 8 / 10
Source Code (2011) 8 / 10
Sucker Punch (2011) 6 / 10
Tucker & Dale vs Evil (2010) 6 / 10
True Grit (2010) 7 / 10
Closer (2004) 6 / 10
Limitless (2011) 6 / 10
Lion of the Desert (1981) 7 / 10
The Number 23 (2007) 6 / 10
The Passion of the Christ (2004) 8 / 10
72. Kogus (2011) 3 / 10
246) Mahpeyker - Kösem Sultan (2010) 3 / 10


Temmuz 2011 Film Yorumları
245) The Road (2009) 6 / 10
Secret Window (2004) 5 / 10
Milk (2008) 7 / 10
Kurtlar Vadisi Filistin (2011) 3 / 10
A Serious Man (2009) 8 / 10
Howl (2010) 7 / 10
Transformers: Dark of the Moon (2011) 6 / 10
238) Insidious (2010) 5 / 10


Haziran 2011 Film Yorumları
237) Sanctum (2011) 2 / 10
The Eagle (2011) 4 / 10
The Adjustment Bureau (2011) 5 / 10
Paul (2011) 5 / 10
Henry's Crime (2010) 5 / 10
The Mechanic (2011) 5 / 10
Pi (1998) 7 / 10
G-Force (2009) 4 / 10
Patch Adams (1998) 4 / 10
Celda 211 (2009) 7 / 10
Entre les murs (2008) 6 / 10
Unknown (2011) 5 / 10
Hür Adam: Bediüzzaman Said Nursi (2011) 3 / 10
The Believer (2001) 6 / 10
Apollo 13 (1995) 6 / 10
Men in Black II (2002) 4 / 10
Men in Black (1997) 5 / 10
The Damned United (2009) 8 / 10
The Perfect Storm (2000) 5 / 10
Half Nelson (2006) 7 / 10
217) Driving Miss Daisy (1989) 7 / 10 


Mayıs 2011 Film Yorumları
216) A Bug's Life (1998) 6 / 10
The English Patient (1996) 8 / 10
Forrest Gump (1994) 9 / 10
The Gold Rush (1925) 7 / 10
Shakespeare in Love (1998) 8 / 10
Chicago (2002) 7 / 10
Kung Fu Panda (2008) 8 / 10
The Hurt Locker (2008) 7 / 10
Ladri di biciclette (1948) 8 / 10
Blue Valentine (2010) 7 / 10
Sim-jang-i Ddwooin-da (2010) 5 / 10
Mrs. Doubtfire (1993) 4 / 10
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011) 4 / 10
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010) 7 / 10
Thor: Tales of Asgard (2011) 4 / 10
Indecent Proposal (1993) 4 / 10
Las 13 rosas (2007) 5 / 10
Little Fockers (2010) 4 / 10
Madagascar: Escape 2 Africa (2008) 6 / 10
Thor (2011) 6 / 10
Robin Hood (2010) 6 / 10
Çogunluk (2010) 5 / 10
Fantastic Mr. Fox (2009) 7 / 10
Madagascar (2005) 5 / 10
Greenberg (2010) 6 / 10
Black Death (2010) 6 / 10
The Bridge on the River Kwai (1957) 7 / 10
Hachiko: A Dog's Story (2009) 7 / 10
You've Got Mail (1998) 6 / 10
Stand by Me (1986) 7 / 10
The Devil Wears Prada (2006) 5 / 10
No Strings Attached (2011) 4 / 10
The Rite (2011) 4 / 10
Un prophète (2009) 8 / 10
Toki o kakeru shôjo (2006) 7 / 10
L'homme qui plantait des arbres (1988) 8 / 10
The Last Temptation of Christ (1988) 8 / 10
180) L'ennemi public n°1 (2008) 6 / 10 


Nisan 2011 Film Yorumları
179) L'instinct de mort (2008) 6 / 10
Abre los ojos (1997) 7 / 10
Get Low (2009) 7 / 10
Hævnen (2010) 6 / 10
Made in Dagenham (2010) 6 / 10
Rescue Dawn (2006) 7 / 10
Pa negre (2010) 6 / 10
Tropa de Elite (2007) 6 / 10
Shaolin (2011) 5 / 10
Trolljegeren (2010) 3 / 10
Lebanon (2009) 5 / 10
All-Star Superman (2011) 3 / 10
The Way Back (2010) 7 / 10
Rain Man (1988) 7 / 10
Husk (2011) 2 / 10
The Curious Case of Benjamin Button (2008) 8 / 10
One Week (2008) 6 / 10
The Great Debaters (2007) 7 / 10
Ed Wood (1994) 7 / 10
Eyyvah eyvah 2 (2011) 4 / 10
Pohwasogeuro (2010) 6 / 10
Labor Pains (2009) 2 / 10
American Gangster (2007) 8 / 10
Crazy Heart (2009) 7 / 10
The Green Hornet (2011) 3.5 / 10
Conviction (2010) 7 / 10
Sukkar banat (2007) 5 / 10
Trainspotting (1996) 8 / 10
Les choristes (2004) 6 / 10
Cars (2006) 7 / 10
Tenkû no shiro Rapyuta (1986) 6 / 10
Hayat (2005) 5 / 10
Happy Feet (2006) 7 / 10
147) Akmareul boatda (2010) 7 / 10


Mart 2011 Film Yorumları
146) Last Night (2010) 5.5 / 10
Bacheha-Ye aseman (1997) 7 / 10
Easy A (2010) 5 / 10
The Resident (2011) 4 / 10
The Iron Giant (1999) 7 / 10
Mildred Pierce (1945) 6 / 10
Eclipse (2010) 4 / 10
Stolen Lives (2009) 3 / 10
Becoming Jane (2007) 7 / 10
Die Abenteuer des Prinzen Achmed (1926) 4 / 10
TRON: Legacy (2010) 5 / 10
London Boulevard (2010) 5 / 10
Kokuhaku (2010) 7 / 10
The Man from Nowhere (2010) 6 / 10
Before the Rain (1994) 7 / 10
Baran (2001) 7 / 10
Magnolia (1999) 7 / 10
Machete (2010) 6 / 10
Schindler's List (1993) 10 / 10
The Nightmare Before Christmas (1993) 5 / 10
Alice in Wonderland (2010) 6 / 10
A Single Man (2009) 6.5 / 10
North by Northwest (1959) 8 / 10
Notorious (1946) 8 / 10
Udaan (2010) 6 / 10
Kaze no tani no Naushika (1984) 7 / 10
The Third Man (1949) 8 / 10
Touch of Evil (1958) 7 / 10
Flipped (2010) 8 / 10
Brazil (1985) 7 / 10
Mary and Max (2009) 7 / 10
The Maltese Falcon (1941) 8 / 10
New Moon (2009) 4 / 10
Never Let Me Go (2010) 7 / 10
Strangers on a Train (1951) 7 / 10
Twelve Monkeys (1995) 8 / 10
Resident Evil: Afterlife (2010) 5 / 10
Young Frankenstein (1974) 5 / 10
E.T.: The Extra-Terrestrial (1982) 7 / 10
The Birds (1963) 8 / 10
Tangled (2010) 8 / 10
Duck Soup (1933) 6 / 10
Network (1976) 8 / 10
Megamind (2010) 8 / 10
Singin' in the Rain (1952) 7 / 10
TRON (1982) 5 / 10
Beauty and the Beast (1991) 7 / 10
Shrek Forever After (2010) 7 / 10
Shrek the Third (2007) 6.5 / 10
Aliens (1986) 8 / 10
Mamma Mia! (2008) 6 / 10
The Lion King (1994) 7 / 10
Shrek 2 (2004) 7 / 10
Zombieland (2009) 7 / 10
Alien (1979) 8 / 10
The Thing (1982) 7 / 10
Aladdin (1992) 6 / 10
Psycho (1960) 8 / 10
Broken Blossoms or The Yellow Man and the Girl (1919) 6 / 10
Following (1998) 7 / 10
Animal Kingdom (2010) 6.5 / 10
Shrek (2001) 7 / 10
Twilight (2008) 3.5 / 10
It's a Wonderful Life (1946) 10 / 10
Vertigo (1958) 7 / 10
Låt den rätte komma in (2008) 7 / 10
Rear Window (1954) 8 / 10
Yeopgijeogin geunyeo (2001) 8 / 10
Inception (2010) 10 / 10
076) Hereafter (2010) 6 / 10


Şubat 2011 Film Yorumları
075) Papurika (2006) 7 /10
Despicable Me (2010) 7 / 10
The Next Three Days (2010) 7 / 10
127 Hours (2010) 8 / 10
The Tourist (2010) 4 / 10
Hotaru No Haka (1988) 7 / 10
Yüreğine Sor (2010) 5 / 10
Rabbit Hole (2010) 7 / 10
The Fighter (2010) 7 / 10
Black Swan (2010) 7 / 10
Çok Filim Hareketler Bunlar (2010) 4 / 10
Kick-Ass (2010) 7 / 10
The Recipe (2010) 6 / 10
The Kids Are All Right (2010) 6 / 10
Love and Other Drugs (2010) 6 / 10
L'illusionniste (2010) 6 / 10
The King's Speech (2010) 8 / 10
Scott Pilgrim vs. the World (2010) 7 / 10
Mononoke-hime (1997) 7 / 10
The Town (2010) 7 / 10
The Wild Bunch (1969) 7 / 10
High Noon (1952) 8 / 10
Due Date (2010) 7 / 10
Prensesin Uykusu (2010) 7 / 10
Unforgiven (1992) 7 / 10
The Lives of Others (2006) 9 / 10
Oldboy (2003) 8 / 10
Ran (1985) 6 / 10
Amelie (2001) 10 / 10
Requiem for a Dream (2000) 8 / 10
Full Metal Jacket (1987) 7 / 10
Pan's Labyrinth (2006) 8 / 10
Paths of Glory (1957) 8 / 10
Life of Brian (1979) 6 / 10
American Beauty (1999) 8 / 10
Seven Samurai (1954) 8 / 10
Groundhog Day (1993) 8 / 10
The Killing (1956) 8 / 10
Fargo (1996) 6 / 10
Raging Bull (1980) 7 / 10
Spirited Away (2001) 6 / 10
034) The Social Network (2010)  8 / 10


Ocak 2011 Film Yorumları
033) Gone with the Wind (1939) 7 / 10
Apocalypse Now (1979) 7 / 10
Tonari no Totoro (1988) 6 / 10
Casino (1995) 8 / 10
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and ... (1964) 10 / 10
Rashômon (1950) 7 / 10
Goodfellas (1990) 8 / 10
Sherlock Jr. (1924) 8 / 10
Toy Story 3 (2010) 9 / 10
Casablanca (1942) 8 / 10
Toy Story 2 (1999) 8 / 10
Toy Story (1995) 8 / 10
One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975) 8 / 10
Wall Street (1987) 7 / 10
The Borgia (2006) 6 / 10
Red (2010) 6 / 10
Inglourious Basterds (2009) 9 / 10
Angels & Demons (2009) 7 / 10
Collateral (2004) 7 / 10
The Da Vinci Code (2006) 7 / 10
Edge of Darkness (2010) 7 / 10
Case 39 (2009) 6 / 10
Date Night (2010) 5 / 10
The Rebound (2009) 6 / 10
All About Steve (2009) 3 / 10
In Bruges (2008) 6 / 10
The Trotsky (2009) 5 / 10
Repo Men (2010) 6 / 10
27 Dresses (2008) 6 / 10
Valentine's Day (2010) 6 / 10
Avatar: The Last Airbender (2010) 5 / 10
001) Buried (2010) 8 / 10 


Aralık 2010 Film Yorumları
Wild Target (2010) 5 / 10
Extraordinary Measures (2010) 7 / 10
Piranha (2010) 4 / 10
The Joneses (2009) 4 / 10
Doubt (2008) 7 / 10
Frozen (2010) 5 / 10
Meet The Fockers (2004) 6 / 10
Meet The Parents (2000) 6 / 10
The A-Team (2010) 7 / 10
Winter's Bone (2010) 4 / 10
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010) 6 / 10
13 Tzameti (2005) 5 / 10
Devil (2010) 4 / 10
The Losers (2010) 6 / 10
Grown Ups (2010) 5 / 10
Leap Year (2010) 6 / 10
Tekken (2010) 4 / 10
Anything for Her (2008) 7 / 10
Centurion (2010) 5 / 10
Oliver Twist (2005) 6 / 10
Dinle Neyden (2008) 6 / 10
Büşra (2010) 4 / 10
Gelecekten Bir Gün (2010) 2 / 10
The Other Guys (2010) 5 / 10
Identity (2003) 6 / 10
Knight and Day (2010) 5 / 10
Julie & Julia (2009) 6 / 10
The Secret in Their Eyes (2009) 8 / 10
The Ghost Writer (2010) 7 / 10
Minyeli Abdullah 2 (1990) 4 / 10
Minyeli Abdullah (1989) 4 / 10


Kasım 2010 Film Yorumları
Yip Man chinchyun (2010) 5 / 10
Yip Man 2 (2010) 6 / 10
Yip Man (2008) 8 / 10
The Dark Knight (2008) 10 / 10
Man of Vendetta (2010) 5 / 10
Batman: Gotham Knight (2008) 4 / 10
Unstoppable (2010) 6 / 10
GAL (2006) 5 / 10
V for Vendetta (2006) 10 / 10
Dersimiz: Atatürk (2010) 3 / 10
More Than Blue (2009) 6 / 10
Memories of Murder (2003) 6 / 10
Perhaps Love (2005) 4 / 10
It's Complicated (2009) 4 / 10
Death Defying Acts (2007) 6 / 10
Darfur (2009) 6 / 10
How to Train Your Dragon (2010) 9 / 10
Jonah Hex (2010) 5 / 10
Batman Begins (2005) 8+ / 10
Five Minarets in New York (2010) 6 / 10
August Rush (2007) 7 / 10
Munich (2005) 6 / 10
The Cry of the Owl (2009) 5 / 10
Soul Kitchen (2009) 5 / 10
The Skeleton Key (2005) 6 / 10
Fame (2009) 6 / 10
Fame (1980) 6 / 10


Ekim 2010 Film Yorumları
Surrogates (2009) 6 / 10
Kate & Leopold (2001) 6 / 10
Moon (2009) 7 / 10
Orphan (2009) 7 / 10
Road to Perdition (2002) 7 / 10
It's Alive (2008) 3 / 10
The Day After Tomorrow (2004) 8 / 10
Sophie's Choice (1982) 7 / 10
The Back-up Plan (2010) 5 / 10
Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009) 7 / 10
Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) 7 / 10
Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) 6 / 10
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) 7 / 10
Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002) 6 / 10
Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001) 6 / 10
Push (2009) 6 / 10
Deep Impact (1998) 7 / 10
Green Lantern: First Flight (2009) 6 / 10
Whiteout (2009) 6 / 10
Hulk Vs Wolverine (2009) 6 / 10
Hulk Vs Thor (2009) 5 / 10
She's Out of My League (2010) 5 / 10
Bab'Aziz (2005) 8 / 10
Love Happens (2009) 7 / 10
The Book of Eli (2010) 7 / 10
Transporter 3 (2008) 6 / 10
Transporter 2 (2005) 6 / 10
Confucius (2010) 6 / 10
True Grit (1969) 6 / 10
The Transporter (2002) 6 / 10
Piranha (1978) 4 / 10


Eylül 2010 Film Yorumları
Don't Look Back (2009) 7 / 10
Eraser (1996) 5 / 10
Ayrılık (2010) 6 / 10
Clash of the Titans (2010) 7 / 10
Sorority Row (2009) 5 / 10
Devamını Oku
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...