15 Eylül 2010 Çarşamba

The Debt - Geçmişin Hesabı


2. Dünya Savaşı'nda yaşanan yahudi soykırımı temelli filmlere biri daha ekleniyor. Sinema sektöründe en çok kullanılan, üzerine en çok hikaye bina edilmiş tarihi olaydır 2. Dünya Savaşı. Ama filmin dikkat çekme sebebi bu popüler konusundan daha çok yıldız kadrosuyla alakalı.

Son yılların en popüler oyuncularından Sam Worthington, oyunculukta çığır açmayı rutine bağlayan Helen Mirren, Tom Wilkinson ve en sağlam Ceaser'imiz Ciaran Hinds.

Samimi olmak gerekirse Sam Worthington olmasaydı, kadrosuna rağmen bu kadar dikkatimi çekmezdi The Debt. 'Hangi filmde oynarsa izlerim abi' kalıbının son yıllardaki en güçlü adayı Sam Worthington'ın son 3 filmi, abimize dizdiğimiz tüm övgüleri doğruluyor gibi; T4: Salvation, Avatar ve Clash Of The Titans.

Filmimizin kısa hikayesi şöyle;
1965 yılında üç MOSSAD ajanının görevi, Nazi rejiminin savaş suçlulularını bulup ortadan kaldırmaktır. Aradan otuz yıl geçmiştir. Ukrayna'da eski bir Nazi kalıntısının olduğu ihbarı alınınca ajanlardan biri göreve çağrılır. Amacı kimlik değiştirerek olası şüphelinin gerçek bir Nazi olup olmadığını açığa çıkarmaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz blog sahibinin onayından sonra yayınlanacaktır.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...