17 Eylül 2010 Cuma

The Fighter - Yine Mi 20 Kg Bale?


Fragmanı izler izlemez herkesin ilgisini çekeceği gibi, Benim de Christian Bale'nin yine yeniden eriyip kemiğe dönmesi dikkatimi çekti. Makinist filminde de bu şekilde (gerçi onda daha da felaketti) epeyce kilo vermişti rol için. Bilgisayar efekti olmadığı gerçeğini uzun zaman kabul etmek istememiştim o zamanlar ama zor da olsa kabullendiğimi hatırlıyorum.

Tamam sinema hayatımız, tamam sinema çok önemli de bu ne kardeşim, bir de sağlık var. Sen yeri gelince geleceğimizi kurtaran bir John Connor, yeri gelince kokuşmuş Gotham City'i ıslah eyleyen bir Bruce Wayne'sin. Ne ara alacaksın o kasları geri. Al-ver al-ver ne lan bu?

Christian'a kaptırdık başrolü unuttuk, Mark Wahlberg. Yine kaslarını sergilemekten kaçınmamış. Ama bu sefer mana bulmayacam. Sonuçta boksörü oynuyor adam, hadi bu filmlik sesimiz çıkmasın :)

Leap Year'la dikkatimi çekmiş Amy Adams da olunca, Benim için voltran oluşmuş durumda. Geriye sadece 10 Aralık'da hangi filmin (diğeri The Tourist) daha yüksek hasılat toplayacağını merak etmek kalıyor :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz blog sahibinin onayından sonra yayınlanacaktır.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...