17 Eylül 2010 Cuma

Unstoppable - 3/4 The Taking of Pelham 123 + 1/4 Speed


Tony Scott-Denzel Washington birlikteliği gururla sunar...

Tony Scott'ın her filmi gibi katıksız aksiyon, mükemmel kareler ve süper aktör garantisi vadeden filmlerden biri daha geliyor...

Kimyasal maddeyle dolu makinistsiz bir tren şehre doğru yol almaktadır ve durdurulamamaktadır. Sabotajmış, teknik aksaklıkmış bununla ilgilenmiyoruz Tony Scott'ın filmlerinde, siz de takılmayın derim :) Nasılsa elimizde bir adet Denzel mevcut. Yetmezmiş gibi son dönemin dikkat çeken civanlarından Chris Pine da eşlik ediyor usta oyuncuya. Sırf trenin yavaşlamasını sağlamak için önüne konacak engellere çarpışını, Tony Scott'ın klasik kamera açılarıyla izlemek bile yeterli bu film için. Tabii kimyasal madde olunca belki engel vs konmaz ama o zaman da doğal yollardan engeller çıkar, illa çarpışma izliyoruz orası kesin :)


Speed neyse de The Taking of Pelham 123'ü acayip çağrıştırıyor film. Felakete son sürat raylayan bir trenin olmasını mı, Tony Scott'ın çekmesini mi, Denzel'in oynamasını mı hangini birini sayayım ortak özelliklerden? Daha ne diyim afişler ortada :)


1 yorum:

  1. İzledim filmi ve gerçekten öyle güzel kamera açıları var ki nefes kesiyor! Bi de müziklerle birleşince o planlar, süpperr süpperr. Tavsiye ediyorum eğer aksiyon canınız çekiyorsa.

    YanıtlaSil

Yorumunuz blog sahibinin onayından sonra yayınlanacaktır.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...