18 Aralık 2010 Cumartesi

The Fast and the Furious 5: Fast Five - Home, Sweet Home


Tam ergenliğin başladığı yıllarda ortaya çıkması Hızlı ve Öfkeli'yi, bizim yaştakiler için gerçekten başka bir seri yaptı. O araba kovalamacaları, modifiye arabalar, şakalar, komiklikler vs vs olunca, zaten tersi bir durum enterasan olurdu herhalde.

Tabii bizle de sınırlı kalmayınca gişede çok iyi işler yaptı FF. Toplamda nerdeyse 1 milyar dolara yaklaştı hasılatı, 4 filmin. Gerçi 3. filmle beraber seriden kopmuştum ben. Ne Paul Walker ne Vin Diesel ne de Tyrese Gibson vardı. Diğer ergen liseli filmlerinden neredeyse hiç farkı kalmamıştı serinin, Tokyo Drift'le beraber. Takiiii 3. filmin son sahnesinde Vin Diesel'in, yerinde durmakta zorluk çeken, modifiye manyağı olmuş süper bir Plymouth Road Runner'la arz-ı endam etmesine kadar.

Sonrasında gelen 4. film o istenilen geri dönüşü sağlayamamış olsa da serinin içindeki en yüksek hasılatı toplamayı bildi ve haliyle 5. filmin önünü açtı. Kadro yönünden tam bir Samanyolu cast. Paul Walker, Vin Diesel yetmez gibi üstüne Tyrese Gibson de var bu sefer. Ama bu kadar da değil. Jordana Brewster ve Lucadris gibi daimi oyuncuların yanı sıra 3. filmin benim için en önemli oyuncusu olan Sung Kang de var. Hepsinin üstüne bir de yeni dönem aksiyon filmleri deyince akla gelen 2-3 isimden biri olan Dwayne Johnson eklenince iyice çoşuk bir imaj yaratmış cast. Tek eksik Michelle Rodriguez.

Filmin idare etmelik afişiyle, güzel bir fragmanı yayınlandı. Benim açımdan hiçbir sıkıntı yok. Hatta bayağı bayağı olmuş yani :D Film 29 Nisan 2011'de vizyonda.

HD izliyoruz demiii...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz blog sahibinin onayından sonra yayınlanacaktır.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...