4 Temmuz 2011 Pazartesi

Sagopa Kajmer'in Son Albümü - Saydam Odalar


Müjdemi isterim :)

8 Temmuz Cuma günü, Rap müziğinin Türkiye'deki en değerli temsilcisi olan Sagopa Kajmer'in son albümü çıkıyor. Her ne kadar siyasi-dini yorumlarını fazla paylaşmasam da Yunus'un*, adamın parçaları tarifi imkansız duygular yaşatır insana. Sırf rap müzik yapıyor diye hala birçok insan tarafından görünmezden gelinse de gerçekten kayda değer insanlardan kendisi. Harbi harbi cümle mühendisi diyebileceğim insanlar listesi yapsam, çok iddialı sıralardan olmasa da o listede yer alacağına garanti verebilirim. Velhasıl iyi adamdır, dinlenilmelidir, tanınmalı ve daha çok ergen gençler dinliyor diye meydanı onlara bırakmamalıdır. Sagopa önce bizimdi :)

Albümle ilgili içerik bilgilerini de içeren offical açıklamayı ekleyip, cuma günü bizlere double bayram yaşatacak Sagopa Kajmer'e selam iletip, aktif bekleme moduna girelim efendim :)

VE TEKRAR SAGOPA KAJMER!…
Rap müziğinin Türkiye’deki en önemli temsilcisi Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz) yepyeni projesi ”SAYDAM ODALAR”la tekrar sizlerle. İlk başta ”Galiba” isimli şarkısına bir single cd çıkarmayı planlayan Sago,daha sonra bu fikri genişletmiş ve mini bir albüm hazırlayacağını duyurmuştu.Toplam 6 yeni şarkı içeren Saydam Odalar albümü aynı zamanda Sagopa Kajmer’in 2010 senesinde internetten hediye olarak verdiği ve insanlar tarafından çok sevilen ”Ardından Bakarım” şarkısını da içinde barındırıyor.Eşi ”Kolera (Esen Özyavuz)” ile 2 yeni ortak çalışma yapan Sago,bu albümünde de Kolera hayranlarını mutlu ediyor.Galiba adlı yeni şarkısının birçok farklı mixini içeren Saydam Odalar adlı yepyeni Sagopa Kajmer albümü toplam 16 şarkıdan oluşan arşivlik bir rap ziyafeti.
Albümü 8 Temmuz Cuma günü tüm müzik marketlerde bulabilirsiniz.

*Evet asker arkadaşım :oleyo:
Sonralardan not: Yok arkdaşlar şaka yapıyorum. 12 tane soru geldi yavv yarım saatt. Daha askere gitmedim bile :D Ne iyi olurdu ama :P

4 yorum:

  1. Süpperr süpperr süppper:) Bu adamı dinlemekte çok geç kalmıştım. Hala hiç bilmediğim bi çok şarkısı var arşivimde ama yavaş yavaş sindire sindire. Cümle Mühendisliği konusunda eline su dökemez;)

    YanıtlaSil
  2. @melek
    Düz yazıda affetmem de, adam güzel şiir yazıyor :) Troll olmayalım da durduk yere, Sago'nun eline su dökecek söz yazarı çok az şu güzel ülkemde.

    YanıtlaSil
  3. Süpper haber ya. O ergen gençlerdenim ama yerimi biliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Son 3 gün:) Kapak da fena değil hani. Bendeki Sen albümünün kapağı kadar olmasa da :P

    YanıtlaSil

Yorumunuz blog sahibinin onayından sonra yayınlanacaktır.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...