2 Ekim 2010 Cumartesi

Camelot - Evet Yine Arthur... (2011)


Etinden, sütünden, derisinden bıkmadan-usanmadan yararlandığımız hikayelerden olan Kral Arthur efsanesinin yeni bir ürünü daha geliyor...

Spartacus: Blood and Sand'la büyük bir kitlenin dikkatini çeken Starz'ın himayesinde çekilecekmiş Camelot. Rome'den James Purefoy, FlashForward'dan Joseph Fiennes, Robin Hood dizisinden Clive Standen ve şuan sayısını hatırlamadığım yapımdan tanıdığımız Eve Green gibi sağlam bir kadro var ama Beni bu yapıma çeken asıl konu, hikaye. 16. yüzyıldan önce hayat bulmuş, İngiliz edebiyatının her çeşit eserine bayılan biri olarak asıl odaklandığım mevzu bu.

Spartacus'un estirdiği rüzgardan sonra köklü bir hayal kırıklığı yaşamayacağımızı umuyorum. Belki mükemmel bir yapım olmaz ama en kötü ihtimalle heyecan verecek bir yapım olacak Benim için. Şimdiden kararımı verdim anlayacağınız, bu dizi kötü değil :)

Diziyle ilgili haberler tam olarak net değil. En erken 2011'de yayınlanacağını ve ilk sezonunun 10 bölüm olacağını biliyoruz. İşte tek takıldığım nokta bu. Abicim yapmayın bunu. Tamam yağından da yağ çıkartmayı gayet iyi beceriyorsunuz ama bari yağından elde ettiğiniz yağı rahat bırakın. Diziyi çekmeye başlamadan kaç bölüm olacağı belli olsun. Anlatın ve bitsin. 'İlkten bi 10 bölüm yaparız, tutarsa uzatırız' gibi düşünceler bu güzel yapımları üstlenenlerdeki 'uyuz' olduğum tek konu.


İlk 10 bölüm için harcanan 35 milyon Euro ve çekimlerin İrlanda'da yapılmış olması iyiden iyiye havaya sokmuş durumda Beni. Gelen ilk resimler de bu havama ılık bir meltemle omuz veriyor.

Yaşasın Orta Çağ :D

6 yorum:

  1. Merlini geçemesin inşallah

    YanıtlaSil
  2. @Adsız
    Merlin'i hiç izlemedim ama çocuk dizisi vurgusu çokça yapılıyor. Eğer doğru bir vurguysa inşALLAH geçsin diyelim :)

    YanıtlaSil
  3. Merlin niye bu kadar büyütüldü anlayamadim Legend of the Seeker ondan bin kat daha iyi bir diziydi fakat onun kadar populer olamadı.

    YanıtlaSil
  4. Süper bir haber bu. Dört gözle bekliyorum.

    YanıtlaSil
  5. Oha çok mutlu oldum :m

    YanıtlaSil
  6. Diziye başlamayı düşünüyorum ama çok farklı yorumlar var. Sence nasıl?

    YanıtlaSil

Yorumunuz blog sahibinin onayından sonra yayınlanacaktır.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...