21 Ekim 2010 Perşembe

The Hangover 2 - Felekten Bir Gece Daha


Son yıllarda sinemada krizde olan bir tür varsa, bu tür kesinlikle komedi. Komedi adına kısır geçen yıllar, her sene yeni çıkacak komedi filmlerine ayrı bir beklentiyle bakmayı öğretti Bana. 2009'da tanıtım sürecinde ismi çok duyulmayan The Hangover, vizyon görmesinden sonra bu alanda isminden bir hayli bahsettirmişti. Hatta Imdb Top250'de de bir müddet kalmıştı. İzlediğimde, film hakkında yapılan övgülere tamamen katılmasam da hatırı sayılır miktarda güldüğümü hatırlıyorum.

Evlenecek arkadaşlarına bekarlığa veda gecesi düzenleme amacıyla gittikleri Vegas'ta, partinin dozunu karçıran bir arkadaş grubunun sıradışı gecesinin flashbackiydi The Hangover. Bu gece ki; kaplan üstüne binmekten Mike Tyson'un yatağına hem de Mike Tyson yatağındayken girmeye kadar aklınıza gelebilecek uçuklukları bile normalize eden türlü upuçuklukların yaşandığı bir geceydi.

Filmi 35 milyon dolara maledip, 467 milyon dolar gibi devasa bir hasılat eden yapımcılar gayet normal bir davranışla, bu çılgın geceyi seriye bağlama kararı almışlar. Kadro korunurken Mel Gibson'u da eklemişler casta. Pek oturtamadım nasıl bir rolde olur Mel Gibson ama her türlü gideri olan bir abimiz nasılsa :)

İkinci filmin de ilki gibi çılgın bir gecenin ardından, o geceyle ilgili döküntüleri toplama odaklı olacağını tahmin etmek pek de zor değil :)

Todd Phillips tutturdu bir tarz, ekmeğini yiyip duruyor. Önce The Hangover sonra Due Date şimdi de The Hangover 2. Bakalım daha ne kadar devam ettirebilecek bu konsepti.

Filmin gösterimi ise 26 Mayıs 2011'de. Bana da doğum günü hediyesi olacak :)

Artık gözlerimiz fragmanda...

2 yorum:

  1. İlk defa duyuyorum. Süper haber. Çok eğlenmiştim ilk filmi izlerken.

    YanıtlaSil
  2. İlk film çok matraktı. Kesinlikle hakediyordu imdb 250 yi ama şimdi yok galiba.

    YanıtlaSil

Yorumunuz blog sahibinin onayından sonra yayınlanacaktır.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...