10 Şubat 2012 Cuma

Breaking Bad - The Ecstasy of Gold (tribute video) BETA version


İlk sezonundan itibaren devamlı vites yükselten ender dizilerden biri Breaking Bad. Hikayesiyle olsun, dramasındaki mükemmeliyetiyle olsun çoğu efsanevi diziyi zirvelerden al aşağı etmiş durumda. Hele hele bir 4. sezon izledik ki, dillere destandı. Pek kesin konuşmam genelde ama dizinin 4. sezonu 2011'in top 5'ine kesinlikle girer. "İzlemeyenler çok şey-ler kaçırıyor" diyerek 4. sezon dahil tüm diziyi izleyenlere, sezon arasında hasret gidermekte çok kullanışlı müthiş bir video hazırlamışlar. Kaçıncıya izledim, her defasında ayrı ayrı mest oldum. Sahne geçişlerindeki uyuma ne methiyeler düzülür ne methiyeler...

Diziden bihaber olanlar için konusuna da değineyim ufaktan. Kansere yakalanmış lisede kimya öğretmenliği yapan sade bir vatandaşın 'yoldan sapışı'na dair inanılmaz bir hikaye üzerine kurulu Breaking Bad. O kadar sade, o kadar duru bir anlatımla yapıyor ki bunu, çoğu izleyicinin anlayamayacağı bir garip mükemmellik çıkıyor ortaya. Rejinin başına geçen her yönetmen istisnasız 'çok süper' işler çıkarıyor. Müzikler yine bir o kadar enfes. Oyunculuklara değinmek zulüm olur bu bünyeye. Şu kadar diyeyim, drama evrenine dalmamış olanlar için bile vazgeçilmezler arasında dizimiz. Hani uçtulu kaçtılı şeylerden başka bir şey izlemem diyenlerdenseniz bile bir şans verin derim. Pişman olma ihtimaliniz normal bir diziye göre çok ama çok aşağılarda.

Diziyi izlememişseniz aşırı derecede spoiler içeriyor video. O sebeple uyarı yapmış olayım ama yine de "izleyin beaa" derim :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz blog sahibinin onayından sonra yayınlanacaktır.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...