31 Aralık 2010 Cuma

Mutlu Yıllar...


1995 yılına girişimiz dün gibi geliyor. 15 yıl bu kadar kısa geliyor olamaz, olmamalı. Bazen aklımın ''zaman yok aslında broo, yeme bunları'' repliklerine kalbimle de destek veriyor buluyorum kendimi, bu gibi hisler vuku bulduğunda. Lakin yıllar geçiyor biz istemesek de.

Bazıları yılbaşlarına radikal biçimde karşılar. Ne için karşı oldukları kendi aralarında çeşitleniyor ama insanın kendine çeki düzen vermesi açısından çok önemli bana kalırsa. Özellikle de bu çapta küresel bir olay olması, daha da önemli hale getiriyor. Geride bıraktığın herhangi bir zaman dilimi hakkında düşündüren başka kaç tane bu kadar etkili olay var ki?

Bakın mesela ben, 2010 yılında 2010 yapımlı 51 tane film izlemişim. En basitinden seneye için bir hedef oluşmuş durumda. Normal şartlarda 2011 yılında 2011 yapımlı izleyeceğim film sayısının 51'i bulması gerektiğini düşünüyorum. Yılbaşlarına bu açıdan bakarsak çok daha verimli olacaktır, külliyen dışlamak yerine.

2010'daki yaşadığımız üzüntülerin 2010'a özel kalmasını, 2010'da yaşadığımız sevinçlerin zamanlarüstü olmasını dilerim. Başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyanın, refah tanımına tam anlamıyla vakıf olmasını sağlayacak yılların ilki olsun inşAllah 2011. Tabii klasiktir ama her klasik gibi vazgeçilmezdir sağlık temennisi. Sağlık olmadıktan sonra gerisi boş. Sağlık olsun başka şey olmasın, o derece. Bir de Amerika artık batsın :)

Herkesin yeni yılı hayırlı olsun. MUTLU YILLAR!!!

1 yorum:

  1. Sana da. Yeni yılda da aynen devam et bloga. Takipteyim :)

    YanıtlaSil

Yorumunuz blog sahibinin onayından sonra yayınlanacaktır.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...