17 Eylül 2010 Cuma

The Tourist - 'le Bir Ajan


Top5 aktör listemin değişmez ismidir Johnny Depp. Hangi projede oynasa heyecan katar, hangi projede oynasa can verir projeye. En zor rollerin altından kolayca kalkar, o derece bi abimizdir. Ama gelin görün ki yaşlanmış beaa. Buna hiç ihtimal vermiyordum. Tamam zaman acımasızdı, kimseye torpil geçmezdi ama Johnny Depp de başkaydı. Yes Man'deki Jim Carrey şokunu hatırladım biranda fragmanın ilk saniyelerinde ve fragmandan kopmuş vaziyette geçen yılları düşünürken yakaladım kendimi. Neyse başlık film tanıtımı, bu konuya sonra döneriz :)


Castda Johnny Depp olması yetmezmiş gibi üstüne bir de Angelina Jolie olunca, bilmiyorum söylemeye gerenk var mı, film bir anda ayın ondördünün dünya temsilcisi pozisyonuna giriyor.

Bunlara rağmen projeyle ilgili acabalarım da yok değil. Florian Henckel von Donnersmarck gibi aksiyonvari filmlerle alakası olmayan birinin filmi üstlenmiş olması ve projeyle ilk ismi geçen Tom Cruise-Charlize Theron ikilisinin projeyi neden geri çevirdikleri soru işaretleri hala gözlerini kocaman açmış olarak gözümün içine içine bakıyorlar. Ama Johnny Depp'in varlığı hepsini döver :)

Son bir ek;
Map Of The Problematique'yi de sonunda bir fragmanda kullanacaklarını biliyordum. Bir fragmana bir parça bu kadar mı gider arkadaş!!!

2 yorum:

  1. Şuan en beklediğim film. Kötü bir şey olacağını sanmıyorum. Yazıyı okuduktan sonra bir kere daha izledim. Gerçekten de müzik çok güzel uymuş. Parça ismi için ayrıca teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Angelina Jolie varsa benim için tamamdır :)

    YanıtlaSil

Yorumunuz blog sahibinin onayından sonra yayınlanacaktır.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...