1 Ocak 2011 Cumartesi

Senai Demirci & Alper / Dostun Huzurunda (2010) - Bu Albümü Dinleyin!!!


Hep sinema olacak değil ya. Bu seferki mevzumuz müzik. Yalvarmaya hazırım haberini verdiğim bu şeye şans vermeniz için. O derece sevdim, o derece seviyorum.

Senai Demirci'yi bilmeyen yoktur herhalde, zaten tanımayanlar da zamanında yaptığı Trt'deki iftar programlarından tanımışlardır. Hala tanımayan varsa da bir zahmet artık! Senai Demirci aslında tıp okumuş ama bilindiği üzere konferans konuşmacılığı, yazarlık, televizyonculuk, albüm çıkarıcılık gibi pek çok şeyle ilgileniyor. Konuştukları, yazdıkları, söyledikleri hep orjinal şeyler. Kısaca nev-i şahsına münhasır familyasının saygın üyelerinden biri. Tıp okumakla yanılmamış yani; gönül doktorluğu yapacağını o zamanlardan tahmin etmiş!

İşte bu güzel abimiz yeni bir albüm çıkardı. İsmi DOSTun Huzurunda. Albüme yine duasal bir uslüb hakim. Tıpkı Ölüm Aşkımın Adı Olsun'daki gibi. Ama bu seferki ekurisi Alper. İlkin Eşref Ziya'yı aramadı değil kulaklarım ama biraz dinleyince bu arayışın çok da yerinde olmadığına kanaat getirdim. Albüm olmuş. Öyle böyle değil, çok olmuş. Her parçası ayrı ayrı ''bir parça dinledim hayatım değişti'' dolaylarında. Yakın çevrem bir önceki albümdeki Gençliğim parçasını nasıl sevdiğimi bilir. Emin olun bu albümde en az 1-2 tane var ondan! Tabii Gençliğim'i hala dinlemediyseniz şiddetle öneririm, Ölüm Aşkımın Adı Olsun albümünün diğer parçaları gibi.

Şimdi yalvarma zamanı :) Lütfen ''kardeş sevmiyorum ben bu tarzı'' deseniz bile şans verin. Şöyle yavaş yavaş bir dinleyin. Zaten 40 dakika tüm albüm. Sevenler zaten beni tınlamayacaklardır, anında yumulacaklardır. Onlara da önerimi yapmış olayım. Lütfen yavaş yavaş dinleyin. Hayatınızın en önemli olayı tekrarı olmamacasına cereyan ediyormuş gibi dinleyin. Her satıra, hayatın anlamını taşıyormuşçasına davranın. Ve-l hasılı DİNLEYİN!!!

Marifet iltifata tabiidir. Lütfen bu güzide albümü edinin. Şuanki fiyatı 6.5 TL civarında.

Acayip sevdim albümü. Neredeyse 1 aydır dinliyorum ama hala bıkmadım. Arada sırada bakınıyorum, sözleri hiçbir yerde yok. Bu gazla sözlerini de yazdım. Önceki albümdeki parçalar gibi bunları da ilk metne döken biz olduk :)


-Yokluk Sancısı
-Varlık Sevinci
-Besmele'nin Eşiği
-Fatiha'nın Kapıları
-Fatiha'nın Otağı
-Vahyin Sesleri
-Secdelerin Gölgesi
-Yakınlık Şarkısı
-Dost'un Huzurunda
-Kalbin Çığlığı
-İhlas'la Yürümek
-Şehadet Müjdesi

5 yorum:

  1. Nasıl teşekkür edeceğim bilmiyorum. Film yazılarını okuyordum, o kadar övünce albüme de bakayım dedim. İnanılmazlar. Allah razı olsun, çok sevdim.

    YanıtlaSil
  2. İnanamıyorum ya. Nasıl haberim olmaz bu albümden. Çok sağol. Başka bir yazına bakarken gördüm yazıyı hemen dinliyorum... Tarifin müthiş olmuş bu arada. Denai amcaya iletmek laızm bunu :)

    YanıtlaSil
  3. Off bea. Dün gördüm yazıyı, bugün gittim aldım albümü. Dinliyorum şuan. Süper süper. Seni de böyle övsünler inşallah birgün :)

    YanıtlaSil
  4. Nedense bu albüm biraz gerilerde mi kaldı ne? Diğer albümler sanki daha bi gümbür gümdürdü. Umarım iyi satmıştır. Zira ciddi derece aliyyül ala bir albüm. O kadar sevmiştim ki parçaları, sözlerini çıkarırken neredeyse çok az düzeltme yaptmıştım ezberden yazdıklarımı :)

    Yüreğine sağlık Senai amcanın...

    YanıtlaSil

Yorumunuz blog sahibinin onayından sonra yayınlanacaktır.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...